Thursday, 10 March 2011

Morning Coffee ~ Puan Zainab Othman

Morning coffee terbaru telah diadakan semalam Rabu 9 Februari 2011. Bertempat di kediaman Puan Zainab Othman di Frankfurt am Main, acara bermula pada jam 10:30 pagi. Hampir kesemua ahli PERWAKILAN menghadirkan diri. 


Morning coffee ini juga diadakan sebagai meraikan kedatangan ahli baru PERWAKILAN iaitu Cik Rodziah Idris. Beliau yang baru sampai pada Jumaat lepas akan bertugas di sini sebagai Personal Assistant (PA) di Pejabat Konsul General Frankfurt. Pernah bertugas di luar negera sebelum ini iaitu di Pontianak dan Perth, ini merupakan kali ketiga beliau dihantar berkhidmat di luar negara. Daripada PERWAKILAN, Selamat Datang Cik Rodziah! Semoga segala pengalaman hidup dan pengetahuan yang ada dapat dimanafaatkan di sini pula.

Berikut sekitar majlis berlangsung..Antara yang hadirCik Rodziah Idris, tetamu yang diraikanTurut-serta memeriahkan majlis ini kenalan lama dan baru PERWAKILAN, Puan Ku Asmah dan Puan Anne Bechler.. bergambar mesra bersama Puan Zainab.. Menu tuan rumah semalam.. daging rebus cicah air asam, ikan sepat goreng, ayam masak merah, masak lemak sotong, sambal dan mee rebus. 


Tidak ketinggalan kek cokelat tanpa butter berhiaskan strawberri..semuanya sungguh menyelerakan sekali..terima kasih Puan Zainab..kami ingin datang lagi..Jemput makan..